‘X Factor’: Tude-Maria

Maria Fantino har en tendens til at knytte sig for tæt til ’X Factor’-deltagerne

Flere gange har Maria Fantino reageret med salte tårer, når ’X Factor’-deltagerne er blevet henvist til udgangsskiltet under audition-forløbet.

Skyder sig selv i foden

– Det er både godt og skidt at knytte sig til dem følelsesmæssigt, fordi jeg skyder mig selv i foden, når de så begynder at ryge ud, erkendte den 28-årige debuterende vært ved ’X Factor ’-pressemødet forud for live-programmerne, der starter fredag aften.

– Sindssygt hardcore om lidt

– Og jeg sad i går og spiste med dem alle, og tænkte, at ingen af jer må tage af sted, men det bliver sindssygt hardcore om lidt, fortalte Maria Fantino videre.

Grådlabil adfærd

– Jeg er kommet til at græde nogle gange. Det er okay, hvis jeg bare ikke gøre det for ofte, fortsatte hun om den grådlabile adfærd.

– Gør det på min måde

Men alt i alt er hun tilfreds med indsatsen som afløser for den tidligere vært Sofie Linde.

– Jeg har fået lov til at være mig selv, gøre det på min måde, og responsen har været god fortsatte Maria Fantino, der tilsyneladende også har fået et vældigt godt forhold til veteranen Thomas Blachman etableret.

Sød fra start

– Han har været ekstrem sød lige fra starten. Han kan jo noget med ord, og der er ingen, som har rost mig så meget nogensinde. Så jeg føler mig meget tryg ved ham, fortalte hun, der skal stå model til udfordringer med vilde kjoler.

Den tidligere vært stillede gerne op i farveprægtig beklædning.

Folk skubber på hende

 – Med live går festen for alvor i gang. Jeg kan godt lide vintage, 60’er-kjoler og Brigitte Bardot. Er mere til naturlige farver, men jeg har folk omkring mig, som skubber på til store flotte kjoler og hæle, så det er også fedt, der er nogen, som udfordrer mig i den retning, sagde hun.

Maria Fantino er klar til at gå live fredag sammen med dommerne Simon Kvamm Oh Land og Thomas Blachman. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen