Sådan mindes hun Holger

Inge Juul Hansen ser med glæde de gamle ’Matador ’-afsnit, hvor hendes afdøde ægtefælle løfter rollen som bankdirektør i Korsbæk

af | feb 20, 2024 | inge juul hansen, Kendte

I 2013 mistede Inge Juul Hansen sin kære mand, Holger Juul Hansen, der døde 88 år gammel.

Bliver aldrig glemt

Skuespillerstjernen bliver dog aldrig glemt, og det skyldes ikke mindst rollen som bankdirektør Hans Christian Varnæs i nationalklenodiet ’Matador’.

Har en særlig plads

– Jeg ser stadig serien. Alle afsnit er gode, bevægende og nogle gange morsomme. Og der er afsnit med Holger, som har en særlig plads i mit hjerte, afslørede hun til nytomkendte.dk ved sidste uges premiere på ’Matador Musical 2024’ i Falkoner Salen.

Fyldes med savn

– Jeg fyldes med savn – rigtig meget, når jeg ser det, erkendte den 77-årige underviser hos Silas Holst i Dansestudie.dk.

Et stykke danmarkshistorie

Derfor var hun også spændt på at opleve musical-udgaven af ’Matador’.

– Det rør da mit hjerte, men jeg glæder mig til at se, hvad der er kommet ud af det. Det er et stykke Danmarkshistorie, som man går ind og rører ved, lød det videre fra Inge Juul Hansen, der har genfundet kærligheden efter tabet, hun har lidt.

Fandt kæresten på kirkegården

Holger Juul Hansens gravsted på Bispebjerg Kirkegård var skyld i, at Inge Juul Hansen i årene efter bisættelsen endte med at blive kæreste med kirkegårdsgartner Erik Ratsach, 61.

De mødtes første gang, da der skulle fældes et træ, som skyggede for Holgers gravsted, og så har det udviklet sig til et parforhold.

– Vi er stadig sammen, fastslog hun.

Inge Juul Hansen mindes med glæde Holger Juul Hansen fra glansrollen som Hans Christian Varnæs i ‘Matador’. Her med Malene Schwarz som Maude og Helle Virkner (tv.) som Elisabeth. (Foto: DR)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen