– Det var en lang begravelse

Ulla Vejby fortæller om en tårevædet afsked under de sidste optagelser af ’Badehotellet’

af | apr 7, 2024 | Badehotellet, Kendte

Seerne har elsket ’Badehotellet’ lige siden første afsnit blev vist for ti år siden.

Svært at skille sig af med

Men også de medvirkende har lullet sig ind i en kærlighedsaffære, som det har været svært for dem at slippe.

Det kan Ulla Vejby, der spiller rollen som stuepigen Edith i tv-serien, skrive under på, da de sidste afsnit blev indspillet i november sidste år.

Farvel til hinanden

– Det er skørt. Jeg skal aldrig mere have det kostume og de briller på, og det var som en lang begravelse, da vi sagde farvel til hinanden og karaktererne, sagde den 39-årige skuespiller til nytomkendte.dk ved pressemødet forud for sæsonpremieren.

– Det var overvældende

– Jeg kunne mærke, hvor det bar hen, da jeg skulle spille min sidste scene med Ottilia (spillet af Merethe Mærkedahl, red.). Det var overvældende, og har betydet så meget i ti år, fortalte Ulla Vejby videre.

Holdt fast i hende

– Der var en følelse af vemod, og jeg gav hende et dybt kram, hvor jeg holdt fast i hende. Nu var det sidste dag i køkkenet. Det var en underlig tid, der bragte tårerne frem, sagde hun om afskeden med tv-dramaet, hvis sidste ni afsnit vises i de kommende søndage.

Runder stort galleri af

 – Det er en sindssyg svær opgave at runde så stort et galleri af, men det er blevet løst på fornem vis, lover Ulla Vejby, der heldigvis kan kaste sig over andre opgaver efter tiden med ’Badehotellet’.

Det skal hun til sommer

Hun er også med i tv-serien ’Sygeplejeskolen’, som har optagelser til sommer i Risby-studierne, Albertslund, hvor også ’Badehotellet’ er optaget.

– Det er min garderobe

– Jeg kommer nok til at insistere på at få samme garderobe, som jeg havde under ’Badehotellet’, mente Ulla Vejby med et smil.

Det næste der skal ske

Til sommer bliver hun aktuel i Odsherred-revyen, og til efteråret står der også teater på programmet.

Ulla Vejby som Edith under optagelserne af de sidste afsnit af ‘Badehotellet’. Her spiller hun overfor Amalie Dollerup, der ses i rollen som Amanda. (Foto: Mike Kollöffel/TV 2)

Ulla Vejby siger farvel og forhåbentlig på gensyn med alle medvirkende efter ti sæsoner med ‘Badehotellet’. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen