Se hvad hun får i pension

77-årige Lisbet Dahl er forbløffet over at få sin første ydelse fra det offentlige, selvom hun fortsat har arbejdsindtægt. Og så har der for første gang været bud efter hende til en udenlandsk tv-serie

af | feb 22, 2024 | Kendte, lisbet dahl

En ny lov fjernede 1. januar i år loftet for, hvor meget man må tjene ved siden af folkepensionen, og den tilgodeser Lisbet Dahl, der i en fremskreden alder fortsat er i beskæftigelse.

– Vildt lækkert

– Jeg er fuldstændig målløs. Det er sgu da vildt lækkert. Jeg har betalt til det hele mit liv, afslørede den 77-årige revyskuespiller til nytomkendte.dk ved premieren på ’ROM’ i Imperial onsdag aften.

Det har hun ved siden af

– Jeg får faktisk 9.415 kroner om måned efter skat, lød det med begejstring om folkepensionen.

Klar til en ny omgang revy

– Jeg er vildt forbløffet, og det er okay, sagde hun, der 1. april starter op med læseprøverne til en ny omgang Tivolirevyen, hvor hun både spiller og instruerer.

Ved ingenting

– Vi starter fra bunden og ved ingenting endnu som sædvanligt, fortalte Lisbet Dahl.

Ude med Ulf

I løbet af vinteren har hun lavet standup-forestillinger med Ulf Pilgaard og holdt foredrag.

– ’Guten Abend Leute’

Og som noget nyt har hun spillet sin første udenlandske rolle.

– Det er første gang, jeg er ude at sige ’Guten Abend Leute’ og sådan noget. Det går bedre med det tyske, end jeg troede, forklarede hun om sin medvirken i en tysk/schweizisk tv-serie.

To døgn i Zürich

– Jeg spiller moren til Peter Mygind, der spiller forretningsmand. Det var sjovt og spændende, og det fandt sted over to døgn i Zürich, sagde hun.

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen