Rejser rundt som tv-vært

Nikolaj Coster-Waldau har kastet sig ud i guide-rollen, hvor han tager bestik af kloden og befolkninger i ny international dokumentarserie. Se traileren herunder

Da Nikolaj Coster-Waldau for nylig mødte op på den røde løber i Imperial var han fuld af forventning til en ny dokumentarserie, hvor han rejser verden rundt som tv-vært.

Igen på plakaten i ’Nattevagten’

Det løftede han sløret for kort før premierefilmen ’Nattevagten – Dæmoner går i arv’, hvor han var på plakaten sammen med blandt andre Ulf Pilgaard.

Filmstjernen var her ledsaget af fruen Nukâka og datteren Saffina, 20.

Aktuel i ny rejseserie

– Til februar kommer der en dokumentar-serie, hvor jeg rejser rundt i hele verden, ligesom da jeg rejste rundt i Grønland, fortalte den 53-årige ’Game of Thrones’-skuespiller om udfordringen som tv-vært til nytomkendte.dk.

’Gennem Grønland’ på DRTV

Med ‘Grønland’ mente Nikolaj Coster-Waldau sin medvirken i rejseserien ’Gennem Grønland’, der kan ses på DRTV.

Med verden som omdrejningspunkt

 – Det var skidesjovt, og nu har vi så lavet noget med hele verden som omdrejningspunkt, sagde han om den nye serie, der hedder ’An Optimist’s Guide to the Planet with Nikolaj Coster-Waldau’.

Kan ses på streaming-kanaler

Med premiere 8. februar 2024 på Bloomberg.com og andre streamingkanaler.

Filmstjerne på optagelse i Island

Men ikke nok med det. Filmstjernen har nemlig mere nyt på programmetr.

– Jeg skal til Island næste år, for at lave en tv-serie for BBC, afslørede han.

Nikolaj Coster-Waldau blev ledsaget af hustruen Nukâka og datteren Saffina, 20, da fortsættelsen af ‘Nattevagten – Dæmoner går i arv’ for nylig fik premiere i Imperial. Her er han igen på plakaten ligesom for 30 år siden i førsteudgaven af den populære Ole Bornedal-filmserie. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen