Holder facaden

De kongelige lod sig ikke anfægte af Frederiks spanske affære, da en stor del af familien 1. Juledag ankom til julegudstjeneste i Aarhus Domkirke

Den kongelige familie ankom 1. Juledag med Dronningen i spidsen til den traditionelle julegudstjeneste i Aarhus Domkirke.

Hånd-i-hånd

Mary og Frederik ankom hånd-i-hånd omgivet af deres fire børn, og alle holdt den kongelige facade glansfuldt som julestjernerne stråler.

Holdt jul med den nære familie

Efter Kronprinsparret entrede Prins Joachim og Prinsesse Marie også kirken med deres børn efter at have holdt Juleaften med den nære familie på det nærliggende Marselisborg Slot.

Adspurgt til spansk affære

Fra den fremmødte presse blev de kongelige ved såvel ankomst og afgang adspurgt til formålet med Frederiks famøse smuttur til Madrid for nylig.

Mexicansk tv-kendis

Et spansk ugeblad havde nemlig fotograferet Frederik i selskab med den 47-årige mexicanske tv-kendis, Genoveva Casanova i den spanske hovedstad.

Overvåget og fotograferet

Parret blev overvåget af mediet, mens de besøgte et museum, gik rundt i en park, var på restaurant, og 55-årige Frederik blev også fotograferet, da han forlod hendes lejlighed tidligt om morgenen.

Mary var i New York

Mary var i samme tidsrum på officielt besøg i New York City.

Opfordres til en forklaring

De opsigtsvækkende billeder bliver vist verden rundt, og fordrer en forklaring til de undrende masser, uanset at formålet med rejsen var privat eller arbejdsrelateret.

Tavs i sagen

Men Kongehuset har været tavs i sagen med henvisning til, at der ikke gives kommentarer fra medlemmerne af Kongehuset om private gøremål.

Og der blev altså heller ikke åbnet op om Madrid udenfor den Aarhusianske domkirke.

 

Der herskede familieidyl, da den kongelige familie gik til julegudstjeneste i Aarhus Domkirke. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Mary reagerer på tragedie

Mary reagerer på tragedie

Hjemmeværnssoldat faldt død om natten før Marys deltagelse i fejringen af værnets 75-års jubilæum i Churchillparken. Klik og få alle billederne i galleriet

Græd af glæde

Græd af glæde

Kong Frederiks hædersbevisning endte med at udløse tårer hos en garder ved Livgardens Kaserne i København. Se alle billederne fra ‘Urparaden’ i galleriet herunder