Pitzner i chok

- Jeg orker det ikke. Har ikke mere at give, lyder det deprimeret fra Katerina Pitzner på Instagram efter datterens indespærring i Dubai. Et faktum, der har ødelagt julen for 'Diamantfamilien' på TV 2

af | dec 27, 2023 | katerina pitzner, Kendte

Julen og nytåret har bestemt ikke artet sig for ’Diamantfamilien’, der med Elvira Pitzners anklage for utroskab af eksmanden i den muslimske ørkenstat Dubai og myndighedernes fratagelse af passet, har afskåret hende fra udrejse til Danmark.

Mareridt

For diamantmoren Katerina Pitzner har forholdet givet sig udslag i mareridtsagtige jule- og nytårsdage.

I kulkælderen

– Jeg er deprimeret. I kulkælderen. Træt. Chokket over Elviras fængsling og de korte telefonsamtaler, jeg havde med hende inde bag fængslets mure, genspilles i mit sind, fortæller ’Diamantmoren’ på sin Instagram-profil.

Absurd forløb

 – Hendes fortællinger og hele det absurde forløb, der stadig, i skrivende stund, udspiller sig, ligger i kroppen og giver mig kvalme, fortsætter hun, og går yderligere i dybden med følelserne.

– Jeg er træt

– Hele december har været som at befinde sig i en parallelverden. Og nu, mens jeg kun kan afvente nyt, mærker jeg, hvor træt, jeg er.

Orker ikke noget

– Jeg ligger på en sofa. Gider ikke noget. Orker ikke noget. Alt føles lige meget lige nu. Jeg observerer mig selv udefra. Betragter min ugidelighed og ligegyldigheden, der er flyttet ind i mit sind. Julen blev ligegyldig. Nytår er ligegyldig. Alt er aflyst. Jeg burde en masse, men jeg orker det ikke. Jeg har intet mere at give, lyder det videre.

Afpresning

– Men jeg er i chok over, at der et system, på en populær turistdestination, der gerne vil udgive sig for at være så frit og velkommende som Vestens Mallorca, men som fængsler en ung pige og frarøver hendes frihed på grund af tyveri, narkohandel, mord, vold. Nej, utroskab, som vi i øvrigt alle ved, at der i virkeligheden slet ikke er tale om. Det er til gengæld meget tydeligt kommunikeret: Hvis Elvira betaler penge, sættes hun fri. Den form for afpresning er i øvrigt ulovlig – også i det land, siger hun.

Jul og nytår er ødelagt efter at Katerina Pitzners datter Elvira (tv.) er forhindret i at rejse hjem fra ørkenstaten Dubai, hvor hun er anklaget for utroskab. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen