Se det vilde ferie-budget

Mette Sommer og kæresten har sparet en pæn sum penge sammen til udfoldelser i jule- og nytårsferien under lunere himmelstrøg

Kæresten Kristian havde stået pænt på sidelinjen i både ’Bachelorette’ og ’Vild med Dans’. I sidstnævnte foldede Mette Sommer sig ud med Morten Kjeldgaard helt frem til finalerunden i Horsens.

’Bare ham og jeg’

Så efter dansekonkurrencen havde hun lovet kæresten en fælles rejse ’bare ham og jeg’, som hun fortalte til nytomkendte.dk tidligere i år.

Og den er parret nu i gang med at afvikle under høje varmegrader langt væk fra det våde og kolde Danmark.

Hæsblæsende år

Det fortæller den 34-årige influencer på Instagram, hvor hun også kommer ind på rejsebudgettet.

– Efter et hæsblæsende år blev vi enige om, at vi begge havde brug for ‘os’-tid. Personligt havde jeg især brug for at komme væk fra søgelyset. Så vi tømte vores sparegrise og drog ud i verden uden egentlig at have den helt store plan – andet end at få nogle fantastiske oplevelser og møde en masse lokale, for vi elsker mangfoldighed og forskelligheder. Og at blive klogere på kultur og natur, forklarer hun, og afslører, hvor mange penge parret har at rutte med.

Så meget har de sparet 

– Vi har begge sparet 100.000 sammen, så i alt har vi 200.000. De skal række til forsikringer, vacciner, flybilletter, overnatning, mad, drikke, oplevelser, aktiviteter og transport, fortæller hun videre.

Tur til Filippinerne

Rejsen har blandt andet omfattet en tur til Filippinerne, hvor de har holdt jul

Jul på Bali og Fiji

 – Vi har også planer om en afstikker til Bali og Fiji-øerne, fortalte hun til nytomkendte.dk ved november-premieren på ’The Hunger Games’ i Imperial

 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et opslag delt af Mette Cathrine Sommer (@mettecsommer)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen