Lillebroren herser med hende

Paprika Steen spiller hovedrollen i den nye komedieserie ’NamaStay’ på DR2, hvor brormand Nikolaj er instruktør

Paprika Steen har haft et travlt halvår med masser af roller, og forleden blev hun færdig med optagelserne til DR2-komedieserien ’NamaStay’, der får premiere til efteråret.

Det fortalte den 58-årige skuespiller til nytomkendte.dk efter sin første tur på catwalken i forbindelse med modeugen i København.

Luksuscamping

Komedieserien finder sted på en ’glamping’-plads eller luksuscamping-destination.

Den 58-årige skuespiller har selv skabt serien, og i de bærende roller besættes udover hende selv også af Lars Brygmann, Peter Gantzler og Lærke Winther.

– Det har været fint

Lillebroren Nikolaj Steen, 56, løfter opgaven som instruktør, og det er første gang han dirigerer rundt med søsteren under optagelser.

– Det har været fint at blive instrueret af ham, lød det fra Paprika Steen, der også lige har haft premiere på filmen ’Toves Værelse’, hvor hun spiller rollen som forfatteren Tove Ditlevsen.

Ledsaget af kæresten

For 14 dage siden talte nytomkendte.dk med Nikolaj Steen på Grøn Koncert i Valby.

– Skidesjovt. Det har været fantastisk at instruere min søster, lød det fra ham, der var ledsaget af sin 38-årige kæreste Emilie.

Nikolaj Steen er nu i færd med at klippe komedieserien, efter at optagelserne kom i kassen i sommerens løb.

 

Nikolaj Steen fortalte om den nye komedieserie ved Grøn Koncert, hvor han var sammen med kæresten Emilie, der har savnet ham efter et langt arbejdsforløb med tv-serien. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen