Møder bedugget op på rød løber

Pilou Asbæk indrømmede at være påvirket af alkohol efter en filmfejring ved premieren på et efterkrigsdrama i Imperial Bio

af | aug 13, 2023 | Kendte, pilou asbæk

Pilou Asbæk vakte opsigt, da han entrede den røde løber i forbindelse med premieren på ’Når Befrielsen Kommer’ i Imperial Bio.

– Nu har vi taget 1½ år om det her, så tag det roligt, lød det fra den 41-årige ’Game of Thrones ’-skuespiller, mens han gestikulerede bestemt midt i premiere-postyret.

Ude at fejre

Herefter uddelte han krammere til sine medspillere, herunder Katrine Greis-Rosenthal.

– Ja, vi har været ude at fejre det, og nok mere end man skulle have gjort. Men sådan er det jo, indrømmede han med et smil til nytomkendte.dk efter indtagelsen af alkohol, hvis virkning ikke udeblev.

I efterkrigsdramaet spiller filmstjernen rollen som højskoleforstanderen Jacob, og det skaber glæde i hans sind.

Otte år med amerikanske film

– Det er dejligt med dansk film igen. Nu har jeg arbejdet otte år i USA og fået lov til at lave fantastiske roller, der kredser om ondskab og skurk, forklarede han.

– Det er dejligt at lave noget, som giver så meget mening, forklarede han om sin medvirken i spillefilmen med et handlingsforløb, der kredser om, hvor elendigt tyske flygtninge blev behandlet af danskerne i 1945.

Pilou Asbæk har ikke lagt amerikansk film bag sig, men har i årevis takket nej til meget herhjemme på grund af aktiviteter i USA.

Føler sig heldig

Pilou Asbæk kneb sig da også i armen.

– Jeg står her 20 år efter, at jeg valgte at blive skuespiller, og nyder virkelig en biografpremiere i Imperial, sagde han, der har fået mere tid til familien på grund af mindre rejseaktivitet.

– Det nyder jeg virkelig, sagde skuespilleren, der på 8. år er gift med dramatikeren Anna Bro.

Sammen har de datteren Agnes på 10 år.

 

 

Pilou Asbæk virkede en anelse løssluppen efter indtagelsen af alkohol i forbindelse med produktionens fejring af filmpremieren i Imperial. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen