Viser sit kæreste eje frem

Anna Stokholm deler en særlig interesse med mand og barn. Se de flotte køretøjer nederst i galleriet

af | aug 11, 2023 | Anna Stokholm, Kendte

Det var ikke helt tilfældigt, at Anna Stokholm blev spurgt, om hun ville være ny vært på det kommende ’Hjertegalla’ på TV 2.

Sammen med sine medværter Michèle Bellaiche og Christian Degn har hun fået den særlige opgave, at stå for udlodningen af auto-gevinsterne til seerne i indsamlingsprogrammet.

Har 19 veteranbiler

Det skyldes den omstændighed, at hun rent faktisk har forstand på biler.

– Jeg blev nok spurgt, da jeg i et tv-program fortalte om min kærestes og min interesse for veteranbiler, fortalte den 35-årige skuespiller til nytomkendte.dk ved pressemødet for ’Hjertegalla’ i København.

Tilsammen har parret 19 veteranbiler, og familien deler interessen for de gamle travere.

– De er vores fælleseje, og vores kærlighedsobjekter er de to Folkevognsrugbrød, som vi kører land og rige rundt i, afslørede Anna Stokholm, hvis bedre halvdel er skuespilleren Simon Stenspil.

Skruedelen er mandens afdeling

Parret har sønnen Ziggy på 1½ år.

– Min interesse er vokset med årene, men hele skruedelen er min mands. Simon kan reparere hvad som helst, og Ziggy deltager gerne i arbejdet, fortalte skuespilleren om benzinen, der flyder i blodet hos familien.

Travlhed i rollefaget

Udover værtsopgaven hersker der også travlhed i rollefaget hos Anna Stokholm.

På fjerde sæson medvirker hun således i nye afsnit af ’Minkavlerne’, og så tages der snart hul på optagelserne til sjette udgave af ’Sygeplejeskolen’, hvor hun også er på plakaten.

– Det er herligt at have gennemgående roller, fordi der sker en udvikling med karaktererne. Du får lov at dykke ned i en personlighed og se dem vokse, sagde hun.

Tv-serierne vises på TV 2.

 

Se nogle af hendes veteranbiler herunder:

Anna Stokholm deler værtsrollen med Michèle Bellaiche, Christian Degn i årets ’Hjertegalla’, der vises 16. september på TV 2. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen