‘X Factor’: Fandt trøst her

’Cyklus’-duoen lod tårerne trille, da team-kammeraten Nicolaj Lindby måtte forlade ’X Factor ’-cirkusset

af | mar 2, 2024 | Kendte, X Factor

I sidste uge overlevede han farezonen, og som bookmakerne spåede, havnede han i den igen.

For Nicolaj Lindby endte det med et dramatisk farvel fra ’X Factor’.

Han måtte vrages

’Cyklus ‘-duoen Lea og Freja, som han var oppe imod, faldt trøstende hinanden om halsen oven på afgørelsen, hvor det var op til deltagernes teamleder Oh Land at vælge, hvem der skulle vrages.

– Det har været positivt

– Jeg har ikke rigtigt noget at være ked af. To liveshows og fire optrædener blev det til. Det har været positivt, sagde Nicolaj Lindby bagefter til nytomkendte.dk.

Brød sig ikke om scenen

Under farezonens afsluttende kommentarer pegede Blachman på, at Nicolaj Lindby efter hans mening ikke så ud til at bryde sig om at være på scenen.

Det afviste deltageren dog blankt, efter at spotlyset blev slukket.

– Det skabte måske noget uro

– Jeg kom lidt dårlig fra start, og det har måske skabt noget uro i mig. Hvis han har tolket det som utilpashed? Men jeg nød det, og elskede den optræden, som jeg har arbejdet med i hele ugen, lød det fra handicaphjælperen fra Aarhus.

Håbede på en genstart

Der var noget som kiksede i starten af Nicolajs optræden, og Oh Land prøvede undervejs at få kontakt med nogen til en genstart af hans liveoptræden, men den gik ikke.

– Det var ikke svært

– At skulle vælge to af sine egne, er det som man mindst ønsker sig som dommer. Men jeg synes ikke, det var svært at vælge, fordi Nicolaj for anden gang i træk kom i farezonen, forklarede Oh Land, der nu har ‘Cyklus’ og Elva tilbage i konkurrencen.

 

Se flere billeder herunder:

Oh Land måtte træffe valget mellem to af sine deltagere i farezonen. Det gik ud over Nicolaj Lindby, som blev sendt hjem til Aarhus. Her får hun en snak med ham under fire øjne bagefter. (Foto: Kenth G. Madsen)

Svær afsked med ‘X Factor’. Værten Maria Fantino krammer Nicolaj Lindby. (Foto: Lasse Lagoni)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen