Raser over Blachman

Oh Land mener Nicolaj Lindby fik med grovfilen af dommer-veteranen under afgørelsen i 'X Factor', og det vil hun ikke finde sig i

af | mar 2, 2024 | Kendte, oh land, X Factor

Hvad seerne ikke så i ’X Factor’ fredag aften var, at afskeden med Nicolaj Lindby fik et dramatisk efterspil.

En alvorlig snak

Da kameraet var slukket, trak Oh Land nemlig sin 28-årige deltager til side for at få en snak under fire øjne. Det havde hun behov for set i lyset af den behandling, han netop havde stået model til under afgørelsen.

Thomas skal ikke tro…

– Jeg har masser at tale med Nicolaj om. Vores relation stopper ikke her, men jeg sagde også noget om, at han ikke skal lade andre afgøre, hvordan han har det, afslørede hun, og fortsatte om samtalen:

– Han skal holde fast i sin egen oplevelse, og Thomas skal ikke tro, at han ved, hvordan Nicolaj har det, fortsatte Oh Land til nytomkendte.dk .

Følte sig ikke tilpas på scenen

Seerne blev vidne til Blachmans kommentar om, at Nicolai Lindby ikke følte sig godt tilpas på scenen, og at det forhold skinnede igennem hans performance.

Det stik modsatte

Simon Kvamm var ikke enig i synspunktet, men gav derimod udtryk for den stik modsatte opfattelse.

Forkert fra start

Nicolaj Lindby kom lidt forkert fra start med sin sang, og Oh Land forsøgte at redde ham ved at fægte med armene fra dommerbordet til producenten i et forsøg på at få en genstart gennemført under liveshowet. Dog uden held.

En dommers mareridt

– Jeg har før oplevet at have to deltagere i farezonen, og det er selvfølgelig en situation, man mindst af alt ønsker sig som dommer, lød det videre fra Nanna.

– Det var supersurt, sagde hun.

Oh Land hev sin udstemte deltager til side for at få en snak under fire øjne. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen