‘Matador’-Sonja i uheld: Flækker knæskallen

'Matador'-stjernen må foreløbigt aflyse alle roller, og hun har genoptræning i vente

af | jun 22, 2023 | Kendte, sonja oppenhagen

Sonja Oppenhagen ankom på den røde løber med krykker som støttepiller forud for premieren på ’Toves Værelse’ onsdag aften i Imperial Bio.

– Jeg har flækket min knæskal ved et fald. Det var et uheld, og jeg er blev opereret, så jeg regner med genoptræning fra midten af juli, fortæller den 74-årige ‘Matador’-stjerne til nytomkendte.dk.

Det betyder samtidig, at hun foreløbig er sat ud af spil til de igangværende optagelser af 10. sæson af ’Badehotellet’, hvor hun ses i rollen som Lydia.

Ærgrer sig

I ’Toves Værelse’ spiller hun hushjælp hos forfatteren Tove Ditlevsen og redaktøren Victor Andreasen.

– Det har været skægt, sjovt og anderledes at indspille en film på kun 14 dage. Den er jo skrevet over teaterstykket af samme navn med Paprika Steen og Lars Brygmann i hovedrollerne, forklarer den 74-årige ’Matador-skuespiller om premierefilmen.

Hun ærgrer sig over uheldet.

– Jeg har en skinne på, og det kan ikke lade sig gøre at bade i havet, som jeg elsker at gøre hele året, siger hun, der fik en støttende hånd af sin mand, Morten Hebjørn i biografen.

Sonja Oppenhagen må foreløbigt undvære ’Badehotellet’, da hun skal gå med krykker til langt ind i juli. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen