Køber hus sammen

Mette Blomsterberg og Jack forsegler kærligheden med deres underskrifter på skøde til fælles villa

For to uger siden præsenterede Mette Blomsterberg kæresten Jack for første gang under rød løber-begivenheden ’Året Der Gak’ i Cirkusbygningen.

Sammen i 1½ år

De har været sammen i 1½ år, og Jack har nu købt hendes tidligere ægtefælle gennem 29 år, Henrik Blomsterberg, ud af eksparrets villa i nordsjællandske Ålsgårde.

Skriver under på skødet

Det viser oplysninger, som Se og Hør har indhentet fra Tinglysningen.

Jack har betalt 3.450.000 kroner til gengæld for at kunne sætte sin underskrift på skødet og blive medejer af huset sammen med Mette Blomsterberg.

Til salg uden held

Efter skilsmissen har villaen været sat til salg hos en ejendomsmægler i lang tid, så det var måske meget godt, den ikke røg, når hun elsker murstenen og området så højt, som det har vist sig.

Var ikke helt enige

– Vi er flyttet ind i mit gamle hus, der stadig er til salg. Vi vil gerne selv overtage det, men vi er ikke helt enige endnu, sagde Mette Blomsterberg til nytomkendte.dk forud for optagelserne til TV 2’s årskavalkade.

Milepæl i hendes liv

– Jack og jeg har det sindssygt godt sammen. Det er en milepæl i mit liv, og rigtigt dejligt, understregede bagedyst-dronningen om sit års lykkeligste begivenhed.

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen