Får styr på sklerosen

Anne Sofie Espersen har formået at holde sygdommen i skak ved omlægning af livsstilen, og så har hun fået et 8 til 16-job ved siden af skuespillet

Anne Sofie Espersen blev tilbage i 2019 diagnosticeret med multipel sklerose. En frygtelig sygdom, når den er i udbrud, men hun har prøvet at vende det til noget positivt.

Ro på

– Det går faktisk ret godt, sagde hun til nytomkendte.dk ved premieren på ’Synkefri’ i Imperial.

– Status er, at der er ro på, og så har det givet mig et wakeup-call om at passe på mig selv og min krop. På den måde har jeg det også bedst, lød det fra den 50-årige skuespiller, der har fast arbejde hos ’Landbrug & Fødevarer’.

Superfedt og spændende

– Jeg har fået et 8 til 16-job, og det har jeg haft i et år. Det er superfedt og virkelig spændende, sagde hun, der i øvrigt er søster til den tidligere formand for Det Konservative Folkeparti, Lene Espersen, 58.

Får fri til skuespil

– Ved siden af laver jeg skuespil og tv-programmer, og så får jeg fri til det. Ellers vil jeg bare gerne passe mit arbejde i landbrugets tjeneste, ’god help me’, lød det videre om hendes nye liv.

Jul i Hirtshals

Anne Sofie Espersen skal holde jul sammen med moren i Hirtshals samt veninden Eva.

Spiller mindre rolle

– Det har vi gjort sådan hvert andet år, når vi ikke har børnene, sagde hun, der spiller en mindre rolle i filmen, mens sønnen Sylvester Byder, 24 har hovedrollen.

 

Anne Sofie Espersen og sønnen Sylvester Byder er på rollelisten i filmen ‘Synkefri’. Her flankerer mor og søn Esben Dalgaard (stående i midten), der også medvirker. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen