Klapper i som en østers

Prins Joachim var tavs, og smækkede med bildøren, da han blev spurgt til Dronningens abdikation og brorens nye kongetitel

Foran hele nationen abdicerede Dronningen nytårsaften på direkte tv.

Tronen blev givet videre til Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary fra 14. januar.

Hos vennen Oscar

Det oplevede hendes anden søn Prins Joachim sammen med datteren Athene nytårsaften på tv hos vennen Oscar Davidsen Siesbye i en herskabslejlighed centralt beliggende i København.

Prinsesse Marie deltog ikke i den nytårsfest.

Nyt hjem

Godt en time efter at det nye år var skudt ind, forlod far og datter festen for at få et lift af venner til deres nye hjem på Vedbæk Strandvej.

Glæde og sorg

For nogle var Dronningens nyhed om sin abdikation efter 52 år på tronen en glædens-, mens det for andre helt sikkert var en sorgens dag.

Svært at spå om

Hvilket hold Prins Joachim hørte til, var svært at spå om.

Da nytomkendte.dk og andre medier spurgte om en kommentar til morens abdikation, klappede prinsen i som en østers, og bildøren blev smækket i med et brag.

Mindede om en skuffelse

Så det mindede mest om en skuffelse, men der kan selvfølgelig også være andre grunde til den afvisende attitude.

Prins Joachim kunne se tilbage på et år, hvor hans børns titler som prinser og prinsesse bortfaldt fra 1. januar 2023. En beslutning hans mor Dronningen traf.

Nikolai, Felix, Henrik og Athena bærer nu titlerne excellencer.

 

 

Se andre indlæg

Mary reagerer på tragedie

Mary reagerer på tragedie

Hjemmeværnssoldat faldt død om natten før Marys deltagelse i fejringen af værnets 75-års jubilæum i Churchillparken. Klik og få alle billederne i galleriet

Græd af glæde

Græd af glæde

Kong Frederiks hædersbevisning endte med at udløse tårer hos en garder ved Livgardens Kaserne i København. Se alle billederne fra ‘Urparaden’ i galleriet herunder