Torben Lendager: – Det glemmer jeg ham aldrig for

’Walkers’-legenden mindes sin afdøde kollega Peter Belli

af | jun 18, 2023 | Kendte, torben lendager

En af de gode gamle klenodier, der kom for at sige farvel til Peter Belli ved begravelsen onsdag, var Torben Lendager.

Den 72-årige sanger og sangskriver fra hedengangne ’Walkers’ og fra gruppen ’Torben Lendager & The Roosters’ valgte en ståplads udenfor Brøndbyvester kirke, da der indenfor var fyldt til bristepunktet med deltagere fra nær og fjern.

Fed stemme og højt humør

– Jeg mindes hans fede stemme og gode humør. Han var bare den største. Det er trist. sagde han, til nytomkendte.dk, og fortsatte:

– Han var en god dreng og legekammerat. Vi har haft mange festlige og fornøjelige timer sammen især i 70’erne, sagde Torben Lendager.

De to store 

– De to store er nu gået bort, nemlig Otto (Brandenburg, red), og lige efter kommer Peter altså, fastslog han, der ikke har set meget til Peter Belli de seneste år.

Altid venlige

– Peter og June var altid venlige til at invitere os ind i deres beboelsesvogn, når vi optrådte rundt i landet. Det glemmer jeg dem aldrig for, lød det videre.

– Vi var tit og ofte på den samme scene, og så har jeg skrevet sange til ham, blandt andet ’Flere Skandaler’ i slutningen af 70’erne, sagde Torben Lendager, der stadig af aktiv på scenen og som sangskriver.

– Vi havde en fest i 70’erne mindes Torben Lendager om tiden med Peter Belli, som han beskriver som en af de helt store indenfor danske musik. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen