‘Sukkerchok’-babe: Børn skudt til hjørne

Kat Stephie Holst har fået sin første filmrolle, og selvom hun er godt gift og uret tikker, så trækker det ikke voldsomt for at blive mor

Et overgreb på egen krop fik Kat Stephie Holst Brandt til at skrive manuskript til kortfilmen ’En Af Drengene’ for at få sat fokus på problemet.

Den figurerede i begyndelsen af året som en af de meste sete på Ekko Shortlist, og det skabte naturligvis stor glæde hos hende.

Her spiller hun selv hovedrollen, og det blev hendes debut på film som nyuddannet skuespiller.

Et skridt videre

Men den 36-årige ’Sukkerchok’-sanger er nu kommet et skridt videre i skuespiller-karrieren.

– Jeg har fået min første rolle i en ny spillefilm til efteråret, og som er produceret af Avaz-brødrene. Det er en mindre rolle, men det er fedt, siger sangeren og skuespilleren til nytomkendte.dk fredag aften ved ’Ladies Affairs’ velgørenhedsevent til fordel for Støt Brysterne og Kræftens Bekæmpelse.

Hjælper andre

– Jeg kan ikke sige så meget om filmens handling, og hvilken rolle, jeg spiller, men jeg er i en situation, hvor jeg skal hjælpe andre mennesker, jubler hun, der for to år siden blev gift med Michael Brandt efter en skilsmisse fra Lars Godbersen i 2019.

Stadig uafklaret

Kat Stephie Holst Brandt har ingen børn.

– Jeg har ikke det der brændende behov for børn lige nu. Det er stadig et uafklaret spørgsmål hos mig. Jeg tager det stille og roligt i den retning, lyder det fra hende, der ser frem til sommerferie med gemalen i Budapest.

– Det er min fødselsdagsgave, når jeg fylder år 10. juli. Vi skal bare koble af og nyde tosomheden, siger hun.

Se mere i videoen ovenfor

Børn må vente hos den 36-årige ’Sukkerchok’-babe. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen