Hun skjuler sandheden

- Elvira har været udsat for ydmygelser, trusler, løgne og pengeafpresning, fortæller Katerina Pitzner om datteren, der er under anklage i Dubai

af | jan 7, 2024 | Elvira Pitzner, Kendte

Elvira Pitzner fra ’Diamantfamilien’ har nu i 35 dage været tilbageholdt efter myndighedernes fratagelse af hendes pas i Dubai, hvor Sharia-lovgivningen gælder.

Anklages for utroskab

Det er sket efter anklager om utroskab af den herboende eksmand, bokseren Milad Saadatifard.

Har meldt pas

Det danske udenrigsministerium har endnu ikke været i stand til at hjælpe med en løsning i situationen.

Til tasterne

Uvisheden hvornår den 26-årige diamantdatter kan komme for en dommer i ørkenstaten, har endnu en gang fået Elviras mor, Katerina Pitzner til tasterne.

– Hun er ikke uden ansvar

– Når jeg har den stærke trang til at stå bag min datter, betyder det ikke, at hun selv er uden ansvar, skriver den 53-årige iværksætter i et opslag på Instagram.

Udsat for angreb

– Men fordi, hun er udsat for angreb, der rækker langt ud over den konsekvens en underskrift på et stykke papir med arabisk skrift burde have.

Og hun fortsætter:

Rasende og fortvivlet

– Selvfølgelig har jeg været både rasende og fortvivlet, lyder det videre.

– For at hun overhovedet har skabt mulighed for at havne i den situation.

Den vil gøre indtryk

– Men en dag fortæller hun sin historie, lover Katerina Pitzner.

– Den vil gøre indtryk.

– For den er spækket med fortællinger om daglige ydmygelser, trusler, manipulation, løgne, indbrud, hærværk, falske beskeder, bagvaskelse og pengeafpresning. Hverdagskost i det sidste halve år, afslører diamantmoren.

I skam

– Noget som hun har skjult, dels i håbet om, at det gik over, men også i skam over at have udsat sig selv og familien for det.

Fra lutter idyl i Danmark til mareridt i Dubai. Den fortvivlede mor, Katerina Pitzner med datteren Elvira, der har fået frataget sit pas af myndighederne i Dubai, og venter på at komme for en dommer efter anklager om utroskab. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen