Blev fejret i Italien

Alberte Winding inviterede familien til sydens sol og sommer, da hun i august rundede et skarpt hjørne

af | nov 17, 2023 | alberte winding, Kendte

En glad Alberte Winding modtog torsdag aften den prestigefyldte ’Danish Music Awards’ Ærespris 2023 i ’The Plant’, København.

– Jeg har vidst det længe

– Det har været rigtigt dejligt. Jeg har vidst det siden sensommeren, sagde ’Lyse Nætter’-sangeren til nytomkendte.dk forud for prisfesten.

Den bedste pris at få

– Jeg har haft tid til at gå og nyde det, og det er en fin anerkendelse fra branchen. Den bedste pris at få, lød det rørt fra den 60-årige sanger og forfatter – også kendt fra DR-succesen ‘Bamse og Kylling’, hvor hun folder sig ud som ‘Luna’.

Blev fejret med børnene

Det skarpe hjørne rundede Alberte i august, hvor hendes 18 år yngre musikermand, Andreas Fuglebæk, hendes børn Josefine, 34, William, 31 og deres kærester blev inviteret til fødselsdag-fejring under sydens sol og sommer i Italien.

Serenader under stjernerne

– Det var helt fantastisk. Serenader under stjernerne, beskrev Alberte Winding om øjeblikket, hvor hun blandt andet fik en rejse til Paris i fødselsdagsgave af datteren.

Travlhed

– Men jeg arbejder alt for meget, sagde hun med henvisning til travlhed i hverdagen.

Giver koncerter og skriver romaner

– Andreas og jeg spiller mellem 60 og 100 koncerter om året. Så vi er meget ude, og samtidig skriver jeg romaner. Men jeg tror, vi er ved at finde balancen i det, mente hun, der optræder for et publikum med stor aldersmæssig spredning.

En del af historiefortællingen

– Folk kommer for at mindes, og de har måske hørt ’Tju bang Chokolademand’ som barn. Jeg har på fornemmelsen, at jeg er en del af deres historiefortælling. Det er meget rørende, forklarede hun om sine oplevelser efter mange år i branchen.

 

Se flere billeder herunder:

 

 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et opslag delt af Alberte Winding (@albertewinding)

Alberte Winding blev hædret med den prestigefyldte ærespris ved ‘Danish Music Awards’ efter mangeårige bidrag med musik og andre kulturelle indslag fra hendes hånd. Alberte var ledsaget af sin 18 år yngre mand, guitaristen Andreas Fuglebæk. De blev gift i 2015. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen