Annette Heick: – Det fylder meget

Som medproducent, skuespiller og sanger på ny musical i Tivoli har hun nok at se til

af | jul 5, 2023 | annette heick, Kendte

Med baggrund i et barndomsminde, hvor Annette Heicks farfar skrev med en penneveninde i USA, fik hun idéen til at skabe musicalen ’Pennevenner’, der får premiere til efteråret i Tivoli.

Det faktum har dog givet den 51-årige sanger og skuespiller travlhed i sommertiden.

Tidligt og sent

– Jeg bliver ringet op tidligt og sent. Alt er efterhånden kommet på plads, men der er selvfølgelig en masse praktiske ting, der skal tages stilling hele tiden, sagde Annette Heick til nytomkendte.dk ved et Røde Kors ’Klub 10’-arrangement forleden i Roskilde.

Udover at være medproducent skal hun også spille en af hovedrollerne i den nye musical.

– Så det fylder meget, må jeg indrømme. Jeg skal også lige lære manuskriptet, lød det fra Annette Heick, der dog er vant til at have mange jern i ilden.

Nogle gange har det været så grelt, at hun er gået ned med stress, men det faktum påvirker hende tilsyneladende ikke synderligt.

Klar til SmukFest

Annette Heick er også i gang med optagelser til nye afsnit af TV 2-serien ’Den Bedste Tid’, men lidt sommerferie bliver der dog tid til imellem opgaverne.

– Vi tager på ferie til Bornholm, hvor vi har et sommerhus, og til august står den på ’SmukFest’, afslører hun, der her skal være vært ved et ’Syng Med’-program på ’Bøgescenen’ med blandt andre Barbara Moleko og flere andre på plakaten.

Et koncept hun i øvrigt også praktiserer i Tivoli i sommerens løb.

Annette Heick har nok at se til i sommerens løb, men en smule ferie er der dog plads til sammen med kokke-gemalen Jesper Vollmer. (Foto: Kenth G. Madsen)

 

 

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen