‘X Factor’: – Fedt at være ældst

60-årige Thomas Blachman mener fortsat, han har masser at give af til ’X Factor’

Gennem 16 sæsoner har Thomas Blachman været en urokkelig klippe ved dommerbordet, mens der har været et hav af udskiftninger på de to andre pladser i tidens løb.

Humoren kommer til udtryk

– Mine meddommere er forskellige, men det er vigtigt, at humoren kommer til udtryk. Vi har en god tone mellem hinanden, og kan grine, uden at nogen bliver sure.

Fantastisk værtinde

– Og så har vi en fantastisk værtinde, der har en hurtig energi og en varme, sagde den 60-årige ’X Factor’-veteran til nytomkendte.dk forud for premieren på sangkonkurrencens live-del.

Masser at give af

Selvom Blachman er noget ældre end hele staben og sine meddommere Simon Kvamm, 49 og 38-årige Nanna Øland Fabricius, føler han fortsat at have masser at give af til programmet.

Sødt menneske på det punkt

– Det er fedt at være ældre end de andre. Jeg er supertaknemmelig over at have et dynamisk liv, og gør det så godt, jeg kan. Mange mister det ad åre, men jeg er privilegeret. Så at være her er en fed måde at blive ældre på, sagde Thomas Blachman, og fortsatte:

– Meget erfaring hober sig op, og vi er kun lige begyndt.

Thomas Blachman glæder sig over humoren, der hersker blandt meddommere og værten. Her er han sammen med Simon Kvamm, Nanna Øland Fabricius og Maria Fantino. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen