‘X Factor’-exit: Kassen er tom

Fjerde liveshow blev slutningen for Lea og Freja, der kan tage hjem med gode oplevelser, men til gengæld også lommesmerter

af | mar 16, 2024 | Kendte, X Factor

Efter en tidligere tur i farezonen var Oh Land ikke i tvivl om, hvem af sine to kandidater, Elva eller ’Cyklus’, hun måtte vinke farvel til.

Ganske afklaret

Derfor sendte hun duoen Lea og Freja hjem fra ’X Factor’, og pigerne virkede ganske afklaret i exit-situationen.

Nåede fire liveshows

– Vi har det godt, fordi vi har nået alt det, vi gerne ville, sagde det 22-årige venindepar bagefter til nytomkendte.dk efter medvirken i hele auditionforløbet og fire flotte liveshows.

Tomme lommer

– Vi har fået mange fede oplevelser og nye venner. Det har været en enestående oplevelse, og det er vi bare taknemmelig for. Så der er ingen grund til at sørge, fortsatte Næstved-pigerne, der til gengæld lider af lommesmerter, fordi de ikke har haft nogen indtægter undervejs i musikdysten.

Tilbage til arbejdet

– Vi skal tjene nogle penge. Det er er stykke tid siden sidst, lød det fra Lea og Freja, som skal tilbage til deres arbejdpladser i henholdsvis vuggestue samt børnehave og den lokale bar.

– Vi fortsætter

Pigerne bor i lejlighed sammen i Næstved, og i underetagen bor deres kærester, som også var til stede i ’X Factor ’-studiet i Brøndby.

– Vi har haft hinanden som støtte. Det har været godt, og vi fortsætter helt sikkert med at synge, sagde duoen.

Freja, Lea og Elva i farezonen med værten Maria Fantino i midten. (Foto: Lasse Lagoni)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen