’X Factor’: Er også vild med dans

Mariya er gået videre til live med Blachman i spidsen, og hun har mere at byde på end sang. Se hende folde sig ud herunder

af | feb 17, 2024 | Kendte, X Factor

Mariya Apollonia trak det længste strå fredag aften, da Thomas Blachman skulle finde sin sidste deltager til live-programmerne, som starter på fredag.

Den 24-årige sanger og danser strålede om kap med forårssolen.

– Det var en sindssyg oplevelse. Hele forløbet er nærmest som at være med i et i virkeligt teaterstykke. Det hele blive filmet, så det er helt crazy, siger hun til nytomkendte.dk.

Plager Blachman

Udover stor fokus på musikken er Mariya også uddannet danser, og den egenskab har hun ikke forsømt at gøre opmærksom på overfor Blachman.

– Jeg plager om at få lov til at integrere dansen i min optræden, men nu må vi se, siger Mariya.

Hun bliver ofte misundeligt spurgt af kollegerne i musikbranchen, hvordan hun har taget den vilde uddannelse.

– At blive danser er hårdt og militant at komme igennem. Kæft, trit og retning, er dagens kost, forklarer hun om de udfoldelser, hun har været igennem for at blive skarp i den retning.

Privat er hun single

– Men det er meget hårdere end de fleste tror. Man skal virkelig ville det. Jeg kan ikke anbefale det til hvem som helst, understreger hun, der privat er single.

– Hvis der kom en kæreste, så ville jeg indstille mig på det, men musikken er min absolutte passion. Det er det vigtigste, jeg har for at kunne fungere.

Går ikke på date

– Meget af min tid går med dans, musik og undervisning, og jeg går ikke på date og alt muligt, erkender Mariya med et smil.

(Forsidefoto: Oscar Meyer)

 

Se hende folde sig ud i dans herunder:

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen