’X Factor’: – Det er trist

’KAOS’- duoen håber på et fortsat musikalsk samarbejde med Blachman efter at være stemt ud fredag aften

af | mar 23, 2024 | Kendte, X Factor

Bookmakernes spådom holdt stik, hvilken deltager der fik løbepas ud af ’X Factor’ fredag aften.

Nemlig ’KAOS’.

Blachman måtte selv vælge

I farezonen måtte Thomas Blachman vælge mellem Cristian Oprea eller sidstnævnte.

– Det er trist, og vi har blandede følelser. Det har været en stor oplevelse. I virkeligheden er vi blevet meget inspireret til at fortsætte med at lave musik, sagde 21-årige Karl Schollain Birckner og Oscar Øhlers Pedersen, 20, til nytomkendte.dk efter showet, hvor værten Maria Fantino sagde farvel med et kram.

Hjælper med single

Blachman lovede at hjælpe fyrene på vej med en single, som de har i støbeskeen. Det var seerne vidne til, at han sagde for åben mikrofon.

– Jeg påtager mig det fulde ansvar. Jeg gør det, som jeg godt kan lide at gøre. De er parat til at fortsætte, og de er i gang med at lave en single, og det vil jeg gerne hjælpe dem med, lovede Blachman overfor nytomkendte.dk.

Det glæder ’KAOS’ sig naturligvis til.

– Vi har lært, at Blachman er en mand, der holder ord. Så det ville da være fedt, hvis han kan hjælpe os i mål, lød det fra duoen, der skal i gang med deres civile jobs.

Det laver de til daglig

Karl fra Valby er tømrer, og Oscar fra Vordingborg er ansat på et tapperi.

– Der er helt klar noget, vi kan tage med os herfra. Vi har lært en del om musik- og tv-verdenen, fået nye bekendtskaber og haft det skægt undervejs, sagde de.

Blachman påtog sig det fulde ansvar for at havne i en situation, hvor han måtte vælge mellem sine egne deltagere i farezonen. Det blev et farvel til ‘KAOS’. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen