‘Ulla’ dropper revyen

Mads Knarreborg springer over den kommende sæson af Cirkusrevyen trods sidste års strålende debut med Terkelsen-parodi

af | feb 8, 2024 | Kendte, mads knarreborg

Mads Knarreborg fik sidst år sin debut i Cirkusrevyen, hvor han bragede igennem med en velsmurt parodi af Ulla Terkelsen, som han havde skrevet sammen med Gordon Kennedy.

Ringes op af folk

 – Det blev en så stor succes, at jeg af og til ringes op af folk, der gerne vil tale med hende, afslørede den 45-årige skuespiller fuld af spas til nytomkendte.dk ved ’Robert Prisen’-uddelingen forleden i København.

Ulla kom og så nummeret

Den rigtige Ulla Terkelsen, 79, oplevede da også nummeret i teltet på Bakken.

– Bagefter mødtes vi, og hun sagde, at hvis hun kunne komme til at se lige så godt ud som jeg, så ville hun kunne score hver fredag, fortalte han om mødet med den tidligere korrespondent for TV 2.

Uden ikoniske stjerner på plakaten

I 2023 blev Cirkusrevyen for første gang fyret af uden de ikoniske stjerner Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard på plakaten.

Løftede arven

Men nye folk kom til, og formåede at løfte arven til en velbesøgt revy, der samtidig fik top-anmeldelser.

Takker nej

Og selvom Mads Knarreborg fik en flot debut både som skuespiller og parodi-forfatter, så har han sagt ‘op i revyen’ i forhold til medvirken i den kommende sæson.

Nu skal det være

– Jeg vil prøve at holde sommeren fri. De sidste år har jeg haft andre jobs, så jeg tænkte nu skal det være. Også oven på den kæmpe succes, lød begrundelsen.

Har ikke taget flugten

– Jeg vil gerne vende tilbage, men det ved man jo aldrig, understregede Mads Knarreborg, der altså ikke har taget flugten fra Danmarks største sommerrevy.

Rejser til Island

– Jeg bor sammen med en islandsk kvinde, så jeg kan forestille mig vi rejser dertil, for der er altså lækkert om sommeren, sagde han.

 

Se flere billeder herunder:

Den rigtige Ulla Terkelsen roste bageefter Mads Knarreborg for den flotte parodi, da hun havde set ham i Cirkusrevyen. (Foto: Morten Kaiser/Cirkusrevyen)

Skuespilleren Mads Knarreborg springer over Cirkusrevyen i år trods flot debut i ’23. Her er han på den gyldne løber ved ‘Robert Prisen’-uddelingen i København forleden. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen