Tilbage i rampelyset

Amalie Szigethy lukkede i foråret ned for aktiviteterne for at hellige sig familien, men nu er hun klar til en ny omgang tv

af | sep 23, 2023 | Amalie Szigethy, Kendte

I maj lukkede Amalie Szigethy sin Instagramprofil med 174.000 følgere ned.

For at finde fokus et andet sted, og være tættere på familien, lød forklaringen.

Fik hvilet ud efter hektisk liv

Men for nylig vendte den 32-årige reality-stjerne tilbage som influencer efter at have hvilet ud oven på et hektisk liv fyldt med kaos.

– Halløjsa alle sammen, hvor er det hyggeligt. Det er skønt at være tilbage, lød det med et smil fra den tidligere ’Forsidefruer til nytomkendte.dk ved premieren på ’Paw Patrol’ i CinemaxX København.

Glimrede ved sit fravær

Med sig havde hun døtrene Josephine, syv og snart treårige Hannah, mens faren til børnene, Mikkel Skelskov, glimrede ved sit fravær.

– Mikkel er ikke med, for han er ikke så glad for spotlyset. Det er jo mest mig og pigerne, sagde Amalie Szigethy, og kom ind på, hvad der ligger af opgaver i fremtiden.

Kommer snart på tv igen

– Der er rigtigt mange, som hiver i mig, kan jeg røbe. Så der kommer snart noget nyt med mig på tv, afslørede hun, og fortsatte:

– Jeg har savnet at være på tv, men jeg har også virkeligt nydt at være alene og mor til mine piger 100 procent, uden hele tiden at skulle filmes og være på, sagde hun.

En tur i Familieretshuset

Kort før jul sidste år opstod der ballade med børnenes far, fordi han havde taget døtrene med på en tidlig juleferie til Østrig uden forudgående aftale med moren om udlandsopholdet.

Hun var chokeret, og reagerede med efterlysninger af børnene via forhåndenværende kanaler.

Det endte med at parret måtte en tur i Familieretshuset i København for at blive mæglet til enighed.

Hun fik bopælsretten, mens Mikkel Skelskov fik medhold i at kunne holde børnene i deres respektive institutioner i Dragør, hvor han bor.

Men forældrene taler godt sammen igen.

Og på spørgsmålet om Amalie agter at flytte sammen med Mikkel igen, havde hun ikke truffet beslutning om.

– Jeg vil helst ikke tale om os, men det skal nok komme, sagde hun forventningsfuldt.

Amalie trådte ind i spotlyset sammen med sine børn Josephine og Hannah efter en længere periode udenfor mediernes søgelys. (Foto: Kenth G. Madsen)

Amalie har en ny tv-opgave i støbeskeen, afslørede hun. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen