Åbner op for en ny mand

Michèle Bellaiche er stadig single efter et forlist forhold for tre år siden. Her taler hun ud om kærligheden

Efter et kortvarigt forhold til en mand, der arbejdede som psykoterapeut, blev Michèle Bellaiche single for tre år siden.

Og den status har ikke ændret sig.

– Der er masser af kærlighed, men der er ikke en specielt, jeg har tabt mit hjerte til, fastslår den 51-årige ’Go’morgen Danmark’-vært til nytomkendte.dk ved pressemødet forud for ’Hjertegalla ’ på TV 2.

– Jeg leder ikke, men jeg er heller ikke lukket. Det har jeg stadig til gode, lyder det videre fra Michèle Bellaiche, der ikke benytter datingsites til at finde en ny partner.

Michèle Bellaiche har to store børn, Josephine, 21 og 16-årige Philip.

Faren er Henrik Schalls, som hun blev skilt fra tilbage i 2010.

Løber med søsteren

Med mere end 25 år på bagen som tv-vært bliver man jo ældre, og tv-værten har erkendt, at det kan betale sig at holde formen ved lige.

– Jeg løber med min søster tre gange om ugen i morgentimerne, og det er sindssygt fedt at have en body til formålet, fortæller ’Hjertegalla’-værten videre.

– Vi løber fem kilometer, og aldrig hurtigere end at vi også kan tale sammen undervejs, siger hun, der også dyrker vægttræning og anden motion.

Smidig hele livet

Forbilledet er den 72-årige cremekonge Ole Henriksen, der har sørget for at holde sig smidig hele livet.

– Når jeg trækker mig én gang op i ringene ude i haven, så ved jeg, at Ole Henriksen kan gøre det 100 gange.

– Så det handler om at blive ved og ved, så det forsøger jeg, siger Michèle Bellaiche, der også laver podcast og holder foredrag om demens.

Michéle Bellaiche og Christian Degn styrer løjerne som værter ved indsamlingsshowet ’Hjertegalla’ 16. september på TV 2. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen