Synet svigter igen

Kirsten Siggaard må på operationsbordet med en udsædvanlig øjensygdom, som hun har lidt af længe

af | okt 23, 2023 | Kendte, kirsten siggaard

Kirsten Siggaard må gøre sig klar til en ufrivillig pause, da øjnene igen skaber problemer.

Suges ud og lukkes

– Det er altså væske i nethinden. Det kommer blandt andet fra hjernen. Og det skal suges ud og lukkes, fortæller den 69-årige sanger til nytomkendte.dk.

Skal fjernes

Kirsten Siggaard skal ifølge lægerne gennemgå en usædvanlig operation for væske i nethinden, og glaslegemet bag øjets linse skal fjernes.

Grå stær

For fem år siden blev hun opereret for grå stær, og en operation i sidstnævnte kategori var også planlagt, men synet blev bedre efter grå stær-operationen, og det meste af væsken i nethinden forsvandt.

Lægen har aldrig set det før

Men nu er den altså gal igen.

– Lægen har aldrig set det før, så de ved ikke, hvorfor det gik væk. Jeg gik med det i flere år, og ingen kunne finde ud af, hvad det var, lyder det videre fra Kirsten, der efter operationen skal restituere i omkring ti uger.

Har ikke aflyst opgaver

Trods den planlagte øjenoperation og efterfølgende rekonvalescens har hun ikke aflyst opgaver i nær fremtid.

Jul med ‘Swingsisters’

– Til jul skal jeg ud med ’Swingsisters’, holde kirkekoncerter, og så skal jeg snart være vært ved en begivenhed i Herning, fortæller Kirsten Siggaard, der søndag optrådte ved sin gode ven og kollega, Flemming Krølls 50-års jubilæum på ’Kometen’ i Hvidovre

Kirsten Siggaard har på trods af en kommende øjenoperation, der koster flere ugers restitution, takket ja til flere opgaver efterfølgende. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen