Stolt af sin mand

Amalie Dollerup roser ægtefællens præstation på Det Kgl. Teater, og har derudover set frem til seernes reaktion på det 3. afsnit af ’Badehotellet’, hvor hun spiller en stor rolle

Som forventet stormer nye afsnit af ’Badehotellet’ frem som ugens mest sete programmer, og Amalie Dollerup havde i særlig grad glædet sig til 3. afsnit i søndags, hvor hun ses i rollen som Amanda.

Spændt på reaktionen

– Det var rørende at indspille, og jeg har været meget spændt på seernes reaktion, sagde den 37-årige skuespiller til nytomkendte.dk ved premieren på ’Jagtsæson 2’ onsdag aften i Imperial.

Faren er tysker

I afsnittet afslører hendes datter Otilia med et billede, at hendes far er tysker. Og i løbet af nul-komma-fem ved hele hotellet det.

Bakker op om Amanda

– Det er et smukt og fint fortalt afsnit, hvor hotellet ender med at bakke op om Amanda, sagde Amalie, som i dag skal holde et musikalske foredrag om ’Badehotellet’ i Sønderborg.

Ægtefællen oplever succes

Amalies mand, Andreas Jebro oplever også succes for tiden.

Han spiller nemlig hovedrollen i den anmelderroste forestilling ’Tjener for to Herrer’ på Det Kgl. Teater.

Påske i sommerhus

– Jeg var til premieren, og det var vildt sjovt. De spiller alle supergodt, så jeg har en glad mand, der også knokler. Det er nemlig en stor fysisk indsats, der skal til, når man skal spille hver aften, lød det videre.

– Jeg er meget stolt af ham, sagde Amalie, der i påskedagene skal i sommerhus med familien.

Amalie Dollerups mand, Andreas Jebro, har fået stor succes i ‘Tjener for to Herrer’ på Det Kgl. Teater. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen