Stikker af fra TV 2

Efter 18 år i træk med jule- og nytårsvagter på Nyhederne har Cecilie Beck taget fri til fordel for badeferie

af | nov 21, 2023 | cecilie beck, Kendte

– Farvel Danmark, god jul og godt nytår.

Turen går til Mexico

Sådan kommer det snart til at lyde fra Cecilie Beck, når hun i midten af december rejser på badeferie til Mexico sammen med sine børn Astrid og Frida og deres kærester.

Kommer først hjem til januar

– Så kommer vi først hjem til januar igen, lovede den 53-årige nyhedsvært, der i sidste uge dukkede op som gæst ved Danish Music Awards på ’The Plant’ i København.

– Det bliver fantastisk

Og udsigten til juleferie henrykker i særklasse.

– Efter 18 års ansættelse er det første gang, at jeg skal holde fri fra TV 2 i julen. Det bliver helt fantastisk, og jeg glæder mig, uddybede Cecilie Beck, der dog måtte kæmpe, før armene kom i vejret.

Rejser sin vej

– Jeg gik ind til ledelsen og sagde, at nu har jeg været her i 18 år, og hvor jeg i alle årene har haft vagt mellem jul og nytår. Nu vil jeg have lov at rejse min vej!

– Svaret lød: Fair nok!, sagde Cecilie Beck.

Har mistet gode kollegaer

I forhold til arbejdspladsen er det bestemt ikke gået upåagtet hen, at der har været et par store fyringsrunder i årets løb.

– Det er rædselsfuldt, fastslog hun.

– Det er forfærdeligt

– Jeg forstår bevæggrundene, men det er forfærdeligt at skulle sige farvel til kollegaer, man har kendt i 18 år, og som har været en del af ens hverdag.

– Det har været rigtigt svært, erkendte hun.

Ændrer sig helt vildt

– Jeg kan godt forstå, at mediebranchen ændrer sig helt vildt. Vi skal ikke længere bruge alle pengene på direkte tv, men satse på at lave digitalt indhold, sagde hun om situationen.

 

 

Cecilie Beck var iført en flot kjole, der var en vært værdig, men sådan var det ikke. – Jeg er kun med som ledsager til Sara Bro (radiovært af ‘Hjerteflimmer’, red.). (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen