Spytter på Ulf

Fanny Bornedal måtte gøre noget, hun umiddelbart ikke havde lyst til under optagelserne til ’Nattevagten 2’, hvor hun skulle sende en våd besked i an-sigtet på folkekær skuespiller

Den grønne skuespiller Fanny Bornedal kom på noget af en opgave, da hun spillede overfor garvede Ulf Pilgaard i ’Nattevagten 2’.

Hun måtte nemlig gøre noget, som hun ikke umiddelbart havde lyst til under optagelserne, hvor hun skulle sende en spytklat af sted i ansigtet på den 83-årige skuespiller.

– Det gør du bare

– Jeg spurgte, om han var sikker på, at jeg skulle gøre det. Og han svarede:

–  Det gør du bare! afslørede den 23-årige hovedrolle til nytomkendte.dk ved ’Robert Prisen’-uddelingen i Tivoli Hotel lørdag aften.

I filmen optræder han som den uhyggelige psykopat Wörmer, der utvivlsomt har gjort sig fortjent til den behandling, mens hun ses i rollen som den nattevagten Emma.

Folkekær skuespiller

– Men det var lidt svært at spytte på en så folkekær skuespiller, måtte datteren til filminstruktøren Ole Bornedal sande.

Begejstret for samspillet

Men usikkerheden blev vendt til begejstring over samspillet mellem de to.

Dybt professionel

– Jeg kunne godt mærke, at han havde lavet det her i mange år. Han var så dybt professionel, og det var virkelig fantastisk, lød det fra Fanny, der fik stort udbytte af sin første store rolle.

På plakaten i stor DR-serie

– Det har givet mig en masse erfaring, og jeg kan tage vildt meget med mig, fortalte skuespilleren, der også er på plakaten i ’Carmen Curlers’ på DRTV.

Fanny Leander Bornedal kom lidt i tvivl om lødigheden i at sende en spytklat af sted mod Danmarks folkekære skuespiller Ulf Pilgaard. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen