‘X Factor’: Tager stort skridt

Med deltagelsen i ’X Factor’ har Nicolai Nordahl Lindby fået styrket selvværdet og elimineret angsten for ikke at slå til

af | feb 16, 2024 | Kendte, X Factor

Nicolaj har aldrig gjort særlig meget væsen af sig i sociale sammenhænge, men i ’X Factor’ træder han på den store klinge på scenen foran et stort publikum.

Videre til live

Og ved aftenens ’Bootcamp’ kunne seerne opleve det 29-årige musiktalent fra Aarhus gå videre til live i næste uge på ’Oh Land’s hold.

Det uforudsigelige

– Det betyder, at eventyret fortsætter, og det er netop det uforudsigelige, jeg har ledt efter, siger han efterfølgende til nytomkendte.dk.

I selvterapi

– På et tidspunkt besluttede jeg mig for, at det skulle være slut med at træde vande, så jeg gik i en form for selvterapi for at komme ud af den boble, jeg befandt mig i, siger han videre.

Dermed tog Nicolaj et stort mentalt skridt fremad.

– Det vækker noget i mig

– Nu føles det godt at komme i uvante situationer, og det vækker noget i mig, som har ligget i dvale, fortsætter han, der altid har haft en tendens til at tilpasse sig omverdenen mere end at være sig selv.

Ængstelige følelser

Som teenager var han fyldt med angst, tvivl og stress.

– Nu har jeg skabt en base for mig selv, og fundet frem til roden af mine ængstelige følelser, og hvad jeg kan jeg gøre aktivt for at slippe ud af det.

Smerterne er slukket

– Den smerte, jeg følte, har jeg fået slukket. Det er så afløst af en ny tilstand, hvor jeg har fundet nogle trygge rammer, og når det bliver for kedeligt, så gælder det om at udfordre sig selv, er Nicolaj nået frem til.

Et bedre selvværd

– Og det har flyttet sig vildt meget. Jeg mærker en stor forskel i mit selvværd, siger Nicolaj Lindby, der til daglig arbejder som handicaphjælper.

En anden virkelighed

– Med musikken har jeg fået succes-oplevelser  Det er som at forsvinde ind i en anden virkelighed, siger ‘X Factor’-deltageren.

Den tidligere så sky aarhusianer røg gennem nåleøjet til live fredag aften. (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen