Saras svære tid

Vejrværtens far kæmper for sit liv på hospice

Sara Maria Franch-Mærkedahls far, Seid er kommet på hospice. Selv er hun for nylig flyttet i hus med den 56-årige skuespiller Nicolai Kopernikus. (Foto: Kenth G. Madsen)

Sara Maria Franch-Mærkedahl har gennem en længere periode oplevet en svær tid med baggrund i sin elskede far, Seid Mærkedahl Cuchillo’s, helbredsmæssige problemer.

– Min lille ’papi’ har det desværre rigtig dårligt.

– Og mit hjerte er helt utroligt ulykkelig over situationen.

– I morgen kommer han på Hospice, og det skal mit system lige rumme, skriver hun på sin Instagram-profil om den 81-årige, der er født i Iran.

Er lidt stille

– Derfor har jeg været stille, og er det nok også lidt endnu, fortsætter den 46-årige vejrvært på TV 2, der tidligere i år uddybede, hvad faren fejler.

Faren er nyresyg, lungesyg, hjertesyg og har diabetes.

– Det er hårdt at én, som man har været så knyttet til, er så syg, lød det fra Sara, hvis far kommer fra cirkusbranchen, og hvor hun som barn fulgte ham med rundt.

Tilbage i Cirkus

Tidligere i år gik hun freelance fra en ansættelse på TV 2, og løftede siden et freelancejob som pressechef for Cirkus Arena.

Sara Maria Franch-Mærkedahl har også på de sociale medier ytret, at hendes far ikke har så lang tid igen, men at hun tror, han er glad for, hun er vendt tilbage til cirkusbranchen.

Se hende med faren her:

https://www.instagram.com/p/CvrXeVWNigC/

 

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen