Sådan tackler han sorgen

Adam Price kaster sig over arbejdet efter det forliste forhold til Katherine Diez, afslørede han i Tivoli

af | mar 24, 2024 | adam price, Kendte

Fredag åbnede Tivoli, og Adam Price var inviteret i restaurant ’Grøften’ sammen med andre kendte.

Åbner op

Det var første gang, at den 56-årige ’Spise med Price’-kok viste sig på den røde løber efter bruddet med Katherine Diez i starten af februar.

Beskyldninger om plagiat

Som litteraturanmelder og klummeskribent var hun i starten af året havnet i en alvorlig sag om beskyldninger for plagiat af andres tekster uden kildeangivelse til sine egne formål.

Rystede forholdet

Der efterfulgte en voldsom medie-turbulens, som rystede forholdet i sin grundvold, så parret valgte at bryde samlivet med hinanden.

– Jeg har det fint

– Der er ikke noget at sige. Vi er gået hver til sit, så sådan er det. Jeg har det fint, men har valgt ikke at kommentere mere på det, sagde DR-kokken til nytomkendte.dk om det forliste forhold ved ankomsten til Tivoli-restaurant ‘Grøften’.

Sorgfuldt og vanskeligt

Efter uger i mediemøllen meddelte Adam Price i starten af februar på de sociale medier, at forholdet var slut.

– Vi har truffet den sorgfulde og vanskelige beslutning at tage afsked med hinanden og skilles i kærlighed, lød det fra ham.

Og han fortsatte:

Hård tid

– Katherine har aldrig oplevet en hårdere tid i sit liv end disse seneste uger. Det har givet hende anledning til uendelig megen selvbebrejdelse og refleksion.

Ifølge Adam Price har Katherine Diez nu brug for at genopbygge sig selv alene.

Personligt tackler Adam Price sorgen ved at kaste sig over arbejdet med at skrive tekster til Tivolirevyen, nye tv-serier, ‘Spise med Price’ -programmerne og ‘Brdr. Price’-restauranten i Tivoli.

Adam Price og Katherine Diez brød med hinanden i februar efter voldsomme plagiat-anklager mod hende om brug af andre folks tekster uden kildeangivelse til sine egne formål. (Foto: Sladderkongen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen