Sådan fejres Leo

Sussi Nielsen og familie tager til gravstedet for at skåle for den afdøde musiker, der 15. november ville være fyldt 68 år

af | nov 5, 2023 | Kendte, sussi nielsen

Efter 50 år sammen mistede Sussi Nielsen i februar sin musiker-mand Leo.

Markeres på Saltum kirkegård

Men selvom han er død, kommer hans fødselsdag ikke til at gå upåagtet hen.

Leo ville være fyldt 68 år den 15. november, og det skal markeres på Saltum kirkegård, hvor urnen er begravet.

Skåler i Fernet Branca

– Familien og jeg tager ud til gravstedet, så skåler vi i en Fernet Branca. Det var Leos yndlingsdrink, fortæller Sussi Nielsen til nytomkendte.dk søndag ved Bogforum i København.

Her præsenterede hun sin selvbiografi ‘Jeg er Sussi’ skrevet af Michael Enggaard, og bagefter stillede hun op til interview.

Hyggeligst at være to

– Jeg savner Leo, når jeg kører alene rundt i min autocamper. Det var altid hyggeligt, når man var to, lyder det fra Sussi Nielsen, der fortsætter tilværelsen som optrædende efter tabet af ‘Sussi & Leo’-duoens halvdel.

Sidder ikke fast i sorgen

– Det kan ikke hjælpe noget at sidde fast i sorgen og fortiden. Det var både Leos og mit motto, og det følger jeg, siger hun, der underholder med andre musikere i konstellationen ’Leo & Drengene’.

– Og det går godt, nu hvor vi er blevet godt spillet sammen, siger hun, der startede op med de nye i starten af året, hvor Leo var syg og sengeliggende det meste af tiden

Første jul uden Leo

For Sussi bliver den kommende jul den første i mands minde uden Leo.

Men planerne er sat på skinner.

– Jeg skal være sammen med min lillebror, og vi bliver over 20 mennesker, så det bliver en helt anden jul, end jeg er vant til.

– Det skal nok blive sjovt, mener Sussi, der som noget nyt planlægger foredrag i det nye år med udgangspunkt i bogen og krydret med ufortalte anekdoter.

Sussi Nielsen signerede bøger på bogmessen i København. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen