Sådan fejres højtiden

Prinsesse Benedikte kiggede forbi Julekoncerten i Holmens kirke, hvor hun modtog en smuk buket blomster

Iført lilla beklædning fra top til tå ankom Benedikte mandag aften til Holmens kirke, hvor hun modtog en smuk julebuket af blomsterpigen.

Smuk musik

Anledningen var ’Jul i Holmens 2023’, hvor der blev opført en masse smuk musik med korsang og julesalmer på programmet.

Rigsforstander i et par dage

Fra tirsdag til torsdag er hun rigsforstander, fordi Dronningen er rejst på gaveindkøb i London.

Juleaften uden storesøster

Sidste år fejrede prinsesse Benedikte juleaften sammen med blandt andre sin storesøster Margrethe, men sådan bliver det ikke i år.

Det glæder Benedikte sig til

– Jeg fejrer nok jul med mine to døtre og deres børn. Det glæder jeg mig til, fortalte prinsesse Benedikte, da Billed-Bladet for nylig mødte hende til 50-års jubilæum på Benediktehjemmet i Fredensborg.

Dronningen er på Marselisborg

I sidste uge oplyste Kongehuset, at Dronningen skal holde jul med sine børn, svigerbørn og børnebørn på Marselisborg Slot i Aarhus.

Med begge sønner

Dronningen tager ophold der fra den 20. december, og juleaften fejres med Kronprinsfamilien, Prins Joachim og Prinsesse Marie og børn.

De kommer også

GreveFelix fejrer jul med Dronningen og den kongelige familie den 25. december, mens Grev Nikolai tilbringer julen i udlandet.

Her bor Benediktes børn

To af prinsesse Benediktes børn bor i Tyskland, nemlig prins Gustav og prinsesse Nathalie, mens prinsesse Alexandra bor på Egeskov Slot med sin mand, Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille.

Prinsesse Benedikte var klædt i lilla under ankomsten til julekoncert i Holmen kirke. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Mary reagerer på tragedie

Mary reagerer på tragedie

Hjemmeværnssoldat faldt død om natten før Marys deltagelse i fejringen af værnets 75-års jubilæum i Churchillparken. Klik og få alle billederne i galleriet

Græd af glæde

Græd af glæde

Kong Frederiks hædersbevisning endte med at udløse tårer hos en garder ved Livgardens Kaserne i København. Se alle billederne fra ‘Urparaden’ i galleriet herunder