Så syg er han nu

Esben Dalgaard har udgivet bogen ’Mærket’, hvor han deler sin kræfthistorie

af | nov 25, 2023 | esben Dalgaard, Kendte

For to år siden vendte en modermærkekræft tilbage i Esben Dalgaards liv, og han har været igennem en periode med immunterapi.

Uhelbredelig kræft

Sygdommen kan holdes i skak, men er uhelbredelig.

Den mørke manke er undervejs i behandlingen ændret til hvid, og det kan han godt leve med.

Går godt

– Det går godt med den nye hårfarve og helbredet, sagde den 47-årige skuespiller til nytomkendte.dk ved premieren på ’Rødderne i Hjørnehuset’ af Ole Lund Kirkegaard forleden i Skuespilhuset.

To synspunkter på krisen

Esben Dalgaard har for nylig udgivet bogen ’Mærket’, hvor han deler sin kræfthistorie, og fortæller om håndteringen af kriser.

– Her får vi Charlottes perspektiv (hans hustru, red.) og mit perspektiv, fortalte han om opbygningen af bogen.

Har familien en udfordring

  – Jeg er her krisen, fordi jeg har fået en sygdom, som har givet vores familie en udfordring. Hun er den pårørende, lød det videre.

– Vi er meget forskellige

  – I bogen beskriver vi to måder at være i krisen på, fordi Charlotte og jeg er meget forskellige og reagerer enormt forskelligt.

Udgiver fire juleeventyr

Som skuespiller er Esben Dalgaard også ramt af krisen i branchen, der har gjort, at hans kalender er mere tom, end den har været i ti år.

Den kræftramte skuespiller har dog kastet sig over skriverierne, og han har ydermere udgivet fire juleeventyr med titlen ’Morten Mortensens Jul’.

De kan høres på Mofibo.

Esben Dalgaard var i Skuespilhuset med datteren Alberte for at se forestillingen ‘Rødderne i Hjørnehuset’ af Ole Lund Kirkegaard. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen