Reddet af teatret

I en tid med krise i filmbranchen kan Nicolas Bro holde skruen i vandet på de skrå brædder

af | jan 15, 2024 | Kendte, nicolas bro

Stjerne-skuespillere er også ramt af ledighed under den langvarige krise i filmbranchen.

De skrå brædder

Men Nicolas Bro har været i stand til at holde skruen i vandet.

De skrå brædder har nemlig reddet ham.

– Jeg har lige spillet på ’Betty Nansen’, og nu er jeg på ’Sorte Hest’, sagde den 51-årige ’De Grønne Slagtere’-skuespiller til nytomkendte.dk ved premieren i sidste uge på ’Mr. Freeman’ i Empire Bio.

Svært at få filmroller

– Og jeg føler mig heldig, fordi jeg kan det i en periode, hvor det er svært at få roller på film. Det er ikke alle skuespillere, der har den dør at gå ind ad, lød det fra Nicolas Bro.

Inde i møllen

– Sideløbende med filmarbejdet har jeg altid sørget for at spille en teaterrolle i snit hvert 1½ år. Så derfor er jeg måske inde i møllen, forklarede han, og fortsatte:

Glad i låget

– Det med teatret er, at man bliver så skideglad i låget af det, fortsatte skuespilleren.

– Når du er på teatret, så spiller du bare hele kampen hver gang. Det er superfedt, sagde han, der medvirker i gen-opsætningen af ’Mens vi venter på Godot’ på ‘Teatret ved Sorte Hest’ med premiere 27. januar.

 

Nicolas Bro er også en dygtig teaterskuespiller. Det har reddet ham fra krisen i filmbranchen. Her er han sammen med en del af castet på Mr. Freeman. Ved hans side skuespillerne Mia Lyhne, Daouda Keita, Lina Lund Jørgensen og Caspar Phillipson (th.) (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen