Skal synge sammen

Birthe Kjær skal optræde på musicalscenen med Szhirley i Tivoli-julen 2024. Med det projekt in mente mindes dansktopstjernen også sin afdøde ven og kollega Dario

To smukke damer og tre herrer kommer til at stråle på scenen, når Tivoli Glassalen lægger rammer til ’Tinkas Juleeventyr’ i 2024.

I skøn forening

Birthe Kjær, Szhirley, Johannes Nymark, Kasper Leisner og Martin Bo Lindsten skal omfavne en nyskrevet musicalforestilling i skøn forening.

Kunne ikke sige nej

– Det var for spændende at sige nej til, siger den 75-årige dansktopstjerne til nytomkendte.dk ved pressemødet torsdag i Tivoli.

Tre måneder uden koncerter

Birthe Kjær har derfor besluttet at hive tre måneder ud af koncertkalenderen i 2024 for at kunne hellige sig opgaven.

Tæt samspil med Dario

Hendes seneste optræden på musicalscenen var i ’Cabaret’ tilbage i 2010, hvor hun var i tæt samspil med Dario Campeotto, der døde 84 år gammel her i foråret.

Dejlig oplevelse

– Vores samarbejde var så godt, og det var en rigtig dejlig oplevelse, husker Birthe Kjær.

Sjov tid med en elsket ven

– Vi spillede det ældre par, og havde også premiere i Tivoli Glassalen. Herefter drog vi på turné, siger Birthe Kjær med tankerne tilbage på en sjov tid med sin elskede ven og kollega.

Frontfigur ved 30 store koncerter

Til daglig underholder Birthe Kjær hele spektret af børn, unge, voksne og ældre, og hun kan se tilbage på en travl sommer som frontfigur ved 30 store koncerter med orkestret ’Feel Good Band’.

Underskriver kontrakter

– Jeg er allerede godt i gang med at skrive kontrakter til den kommende festivalsæson, afslører hun videre

Jul og nytår

Udover nogle enkelte jobs på plejehjem her i julen, nyder hun et par måneder fri, ind til nytårskoncerterne med Sydslesvigs Musikkorps melder sig til januar.

– Og julen holdes sammen med 16 familiemedlemmer i Aarhus, afslører hun.

Se flere billeder herunder:

 

 

Szhirley, 47, og Birthe Kjær, 75, skal spille sammen for første gang, når det går løs med julemusical i Tivoli 2024. Så de får masser af tid til at lære hinanden bedre at kende. (Foto: Kenth G. Madsen)

Birthe Kjær er på plakaten til ‘Tinkas Juleeventyr’ i Tivoli Glassalen 2024 sammen med Szhirley, Martin Bo Lindsten, Kasper Leisner og Johannes Nymark. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen