Oh Land med eksmand: Planløst bryllup

Den tidligere 'X Factor'-dommer har sendt invitationerne ud til sit sommerbryllup, men mangler fortsat at få styr på de praktiske detaljer

af | jun 23, 2023 | Kendte, oh land

Nanna Øland Fabricius med kunstnernavnet ’Oh Land’ fortalte i maj ved et Fredagsrock-arrangement, at hun skal giftes med sin udkårne i løbet af sommeren.

Detaljerne omkring den store dag uddybede den 38-årige sanger lidt om til nytomkendte.dk ved premieren på DR Ramasjang’s ’Cirkus Summarum’ torsdag eftermiddag i Ballerup.

– Gæsterne har reserveret datoen, så vi skal bare lige finde ud af, hvad vi gør, sagde sangeren ledsaget af kunstner-eksmanden, Eske Kath og deres fælles søn, Svend på seks år.

Duge på bordet

De blev skilt i 2017.

Men i 2020 blev hun og musikeren Adi Zukanovic forældre til sønnen Ernst, og det er ham, hun er  klar til at blive gift med.

– Der er så mange ting, der skal tages stilling til med duge på bordet og sådan noget, fortsatte hun om livets gang, der ikke altid foregår snorlige.

– Vi er bare så ukoordineret, og der skal også lige spilles nogle koncerter i sommerens løb, afslørede hun, der besøger blandt andre ’Tinderbox’, ’Smukfest’, ’Nemoland’ og Nibe Festivalen.

Oh Land har dog planer om at blive hvid brud.

Ja til ’X Factor’

– Hvorfor ikke? Der er ikke så mange tidspunkter, jeg har hvidt på, og der kommer hurtigt pletter på, sagde hun med et smil, og fortsatte om stedet, hvor brylluppet skal stå.

– Det bliver nok hjemme hos os selv. Det er planen lige nu.

Til et supplerende spørgsmål om, hun kunne have lyst til at genindtræde som ’X Factor’-dommer i stedet for Kwamie Liv, var hun positiv stemt.

– Hvis jeg blev spurgt, så kunne jeg da godt, lød det fra hende om sagen..

 

Oh Land tog eksmanden under armen ved premieren på ’Cirkus Summarum’ i Ballerup. De blev skilt i 2017 og har sammen sønnen Svend. (Foto: Kenth G. Madsen)

 

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen