Gravid: Ønsker sig en Barbie-girl

Glæden lyste ud af L.I.G.A.-trommeslageren med bule på maven til premiere i Imperial. Ihan Haydar har termin i slutningen af november

af | jul 18, 2023 | Ihan Haydar, Kendte

Efter 11 år sammen skal musikerparret Ihan Haydar og Esben Svane have deres første baby, og hun ønsker sig en ’Barbie-girl’.

– Jeg håber det. Jeg vil så gerne have en pige, jublede trommeslageren til kendte.dk ved premieren på ’Barbie’ i Imperial.

I femte måned

Den 30-årige L.I.G.A.-trommeslager er i femte måned.

– Vi kender ikke kønnet, og selvom vi har fået det skrevet ned på et lille stykke papir, så har vi ikke kigget, siger 30-årige Ihan, hvis bedste veninde dog ved besked.

Vandt med ’Reddi’

 – Jeg håber, at barnet kommer til verden først i december, da jeg har koncerter i hele november, lyder det videre fra trommeslageren, der sidste år vandt dansk melodi grandprix med gruppen ’Reddi’.

Har fundet gode pigenavne

– Det er svært at finde på et godt drengenavn, men til gengæld har vi fundet mange gode pigenavne. Åh, jeg håber virkelig, det bliver en pige, fortsætter hun.

– Jeg tror bare, jeg får det sjovt med en pige, men bliver det en dreng, så bliver jeg også glad, lover hun.

– Og får hun lyst til at lege med Barbie-dukker, så er det selvfølgelig også ok. Og hun skal 100 procent sikkert også lære at spiller trommer, siger førstegangsmoren.

Ihan Haydar glæder sig til sin første baby. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen