Mads morfar

Filmstjernen har kastet sig over familielivet, afslørede ’Bodilprisen'-vinderen i Folketeatret. Se også gæsterne i galleriet

af | mar 17, 2024 | Kendte, mads mikkelsen

Danmarks store filmstjerne, Mads Mikkelsen, har for en stund tilsidesat arbejdet til fordel for familielivet.

Det afslørede den 58-årige skuespiller overfor nytomkendte.dk til ‘Bodilprisen 2024’ i Folketeatret lørdag aften, hvor han blev ledsaget af fruen, Hanne Jacobsen.

For første gang

– Jeg leger morfar. Det er det bedste. På højde med at være far, hvis ikke bedre, sagde han, der sidste år fik et barnebarn efter datteren Violas fødsel af et pigebarn.

Mere hjemme

Mads Mikkelsen har på det seneste droslet ned på job-fronten.

– Det er en beslutning, jeg har truffet, at jeg vil være mere hjemme. Jeg har også været meget væk, og så kommer det hele lidt i relief, lød det fra Mads Mikkelsen efter mange år med udenlandske filmeventyr.

Bedste mandlige hovedrolle

Ved uddelingen modtog han prisen for bedste mandlige hovedrolle i filmen ’Bastarden’, der i øvrigt også løb med prisen for årets bedste film, bedste fotograf og ‘Henning Bahs Prisen’.

– Vi har været heldige

– Filmen er et stykke Danmarkshistorie, og vi har været heldige, at andre lande også er interesseret i den, sagde han.

Manuskripter trækker støv

I et stykke tid endnu vil Mads Mikkelsen dedikere tiden til familien, så manuskripterne kan få lov at trække støv så længe.

Langt mellem snapsene

– Jeg prøver at undgå dem, men der er også langt mellem snapsene, hvor der er noget rigtigt spændende, erkendte den danske filmstjerne, der har haft god vind i sejlene de seneste år.

Filmprojekt i støbeskeen

Mads Mikkelsen afslørede, at han i sensommeren skal i gang med et filmprojekt sammen med instruktøren Anders Thomas Jensen.

‘Bodil’-priserne for bedste mandlige- og kvindelige hovedrolle gik til henholdsvis Mads Mikkelsen i ‘Bastarden’ og Paprika Steen i ‘Toves Værelse’. (Foto: Lasse Lagoni)

 

Se flere billeder i galleriet herunder:

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen