Lasse Rimmer og hustru kæmper for kærligheden

'Krejlerkongen' og influenceren flytter snart tilbage til det hus, som de forlod under skilsmissen

af | jul 10, 2023 | Kendte, lasse rimmer

Først den ene vej, og så den anden vej.

Parret blev gift i 2019, men allerede to år efter annoncerede Line Hoffmeyer på de sociale medier, at hun og Lasse Rimmer skulle skilles.

I efteråret 2022 fandt de dog melodien igen, og Lasses hus i Karlslunde syd for København, som de på daværende tidspunkt fraflyttede, er parret nu på vej tilbage til.

Renoveringen skal lige være færdig, og så kæmper de igen for kærligheden under samme tag.

Det fortæller de til nytomkendte.dk ved premieren på ’No Hard Feelings’ i MovieHouse Hellerup.

Klar til indflytning

– Der er røget en masse møbler den ene og den anden vej, men vi skal nok nå at få mange møbler igen, siger Lasse Rimmer om bestræbelserne.

– Vi regner med at være klar til indflytning i slutningen af juli starten af august, lyder det fra den 51-årige vært på ’Stormester’.

– Men nu skal vi først i sommerhus i Nordjylland, supplerer hans 31-årige influencer-hustru, der fik et donor-hjerte i 2012, og som hun med jævne mellemrum går til kontrol med hos lægerne.

– Jeg elsker det

 Lasse Rimmers hjertebarn er i øvrigt programmet ’Stormester’, hvor han har været vært siden starten i 2018.

– Jeg elsker det. Det begyndte med, at jeg på twitter efterlyste en dansk udgave af det britiske ’Taskmaster’. Ni dage senere kom jeg til en jobsamtale på TV 2, der netop havde købt formatet, og jeg blev antaget til opgaven, forklarer han.

– Så det håber jeg, fortsætter så længe som muligt, siger Lasse Rimmer, der også er vært på TV 2 Fri-serien ’Krejlerkongen’.

– For et par år siden fik jeg oplyst, at programmet var blevet vist tre gange om dagen i et år. Det svarer til 1000 gange, siger han om sin umådelige fremtoning på tv-skærmen.

Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer har fundet melodien igen, og flytter snart tilbage til villaen i Karlslunde syd for København. (Foto: Kenth G. Madsen)

 

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen