Klar til en trekant

Thomas Evers Poulsen springer ud i en dans med ’Fru Fræk’ og sin egen dansepartner i aftenens ’Vild med Dans’ på TV 2

For 15 år siden dansede Thomas Evers Poulsen og den daværende statsministerfrue, Anne-Mette Fogh Rasmussen i ‘Vild med Dans’

Parret opnåede en flot fjerdeplads.

Jubilæum i dansekonkurrencen

Og fredag aften får de fornøjelsen af hinanden igen, hvor han skal strikke en trekantdans sammen med hende og den faste dansepartner Özlem Cekic.

Det sker i forbindelse med fejringen af dansekonkurrencens 20-års jubilæum.

112-års livserfaring

– Så jeg har fået hænderne fulde, lød det fra Thomas Evers Poulsen i forbindelse med ugens træning til nytomkendte.dk ved premieren på ’Hygge’ i Imperial Bio.

– To damer og 112 års livserfaring, så der bliver noget at se til, fortsatte den 45-årige pro-danser med 15 sæsoner bag sig.

’Fru Fræk’

Nogle medier yndede den gang at kalde hende ’Fru Fræk’.

Desuagtet har Anne-Mette Rasmussen siden svinget videre på hobbyplan.

I en årrække har hun også undervist hold og turneret rundt til shows sammen med sin den gamle dansepartner.

Deltog i danseturnering

Og for et par uger siden blev nytomkendte.dk vidne til, at den tidligere statsministerfrue, der er gift med Natos generalsekretær Anders Fogh Rasmussen, deltog i en danseturnering på Hotel Marriott i København.

Det skete sammen med hendes 14-årige barnebarn, Martha Fogh Duelund.

Deler interessen med barnebarnet

– Jeg er så heldig. Vi har begge været på gulvet med hver vores partner, og det er rigtigt dejligt at dele interessen med hinanden, sagde den 65-årige bedstemor.

 

Se flere billeder herunder:

Anne-Mette Rasmussen så flot ud sammen med barnebarnet Martha, da de begge deltog i en danseturnering for nylig på Hotel Marriott i København. I aften er hun tilbage i ‘Vild med Dans’-studiet. (Foto: Kenth G. Madsen)

Özlem Cekic og Thomas Evers Poulsen får selskab af en tredje dansepartner i aftenens ‘Vild med Dans’-konkurrence. Nemlig den tidligere statsministerfrue, der deltog i 2008. (Foto: Henrik Ohsten/TV 2)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen