Keld og Hilda: Derfor døde June Belli

Dansktopduoen mener, enken havde mistet livslysten efter ægtefællen Peter Bellis død for ni måneder siden, lød det ved begravelsen torsdag i Brøndbyvester kirke

Kun ni måneder efter Peter Bellis død og begravelse sluttede livet også for enken, June Belli.

Hun døde i en alder af 75 år, og blev torsdag begravet fra Brøndbyvester kirke ved siden af sin mand, så de på den måde blev forenet igen efter 56-års samliv.

Et sidste farvel

Det 78-årige vennepar, Keld og Hilda, dukkede op med blomster for et sidste farvel. De har været venner med Peter og June siden de blev gift tilbage i 1968.

Stærkt forbundne

– Hun havde ikke lyst til at leve længere. Hun og Peter var så stærkt forbundne. Sådan ville jeg også have det, hvis Hilda ikke var her længere. Man mangler sin livsledsager, og jeg tror, det var det, som fik June til at sige, at nu ville hun ikke mere, mente Keld Heick.

Sådan fik de beskeden

Dansktopduoen befandt sig på Gran Canaria, da meddelelsen om hendes død tikkede ind på mobiltelefonen.

’Mama er død’

– Klokken seks om morgenen sendte hendes søn Chano beskeden, at ’Mama er død’. Det var frygtelig trist, men vi forstod begge to, at det nok var livslysten, hun havde savnet, så kort efter Peter Bellis død, sagde Keld og Hilda.

 

Se flere billeder og video herunder:

 

Keld og Hilda på vej til June og Peter Bellis fællesgravsted for et sidste farvel på Brøndbyvester kirkegård. (Foto: Kenth G. Madsen)

June Belli til sin mand, Peter Bellis begravelse sidste år i Brøndbyvester kirke. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen