Karsten er vild med dans

Janni Ree svinger gerne rundt med gemalen, da det gør ham glad i låget

Sidste år i oktober begyndte Janni og Karsten Ree at gå til danseundervisning hos Soffie Dahlsgaards ’Dance Studio’ i København.

Demens-diagnose

Det skete efter at den 78-årige rigmand et par måneder forinden blev diagnosticeret med demens ved en udredning på Rigshospitalet.

Glad for dans

– Han har det godt. Når han kommer hjem fra Afrika, så skal vi til dans igen. Det gør ham glad, og det er godt for ham, afslørede Janni Ree til nytomkendte.dk ved premieren på ’Jagtsæson 2’ i Imperial for nylig.

Gemalen blev i Afrika

Den 54-årige reality-stjerne var netop vendt hjem efter otte dage i Kenya, mens gemalen blev dernede i nogle ekstra dage.

– Det var rigeligt til mig, så vil jeg gerne hjem igen til mine hunde og andre gøremål, forklarede hun.

Højrisiko-land

Parret fejrede i øvrigt hendes fødselsdag med en tur til den nærliggende eksotiske ø Lamu nær den somaliske grænse, der ifølge udenrigsministeriet er betegnet som højrisikoland.

Men der skete heldigvis ikke noget ubehageligt i den retning, men det gjorde der så på nogle andre mere personlige områder.

Forbrænding i panden

– Det var så varmt, at jeg fik en forbrænding i panden, og da der ikke var aircondition på værelserne, så blev vi nærmest uvenner hver dag, fortalte hun, der ikke kun fik rejsen til Lamu i fødselsdagsgave.

Fik også pengegave

– Jeg fik også penge til at købe noget for af Karsten, afslørede hun.

Janni og Karsten går til dans, da det gør ham glad (øverst).

(nederst): En tur til den eksotiske ø Lamu nær Kenya kostede en sol-forbrænding i panden hos Janni, men skaden var dog helet fint igen ved biografpremieren. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen