– Jeg var ked af det

Efter 15 år i træk med ’Vild med Dans’ er Michael Olesen blevet vraget. Det har skabt et tomrum i hans professionelle liv

af | aug 16, 2023 | Kendte, Michael Olesen

Det kom som et chok for Michael Olesen, der for første gang i 15 år ikke skal deltage som professionel danser i den kommende ’Vild med Dans’-sæson.

Havde glædet sig

– Skuffelsen var der, og jeg var ked af det, fordi jeg havde glædet mig til at opleve et ordentligt brag af en fest med ’Vild med Dans’ 20-års jubilæum.

– Så afslaget havde jeg ikke lige set komme, sagde den 40-årige ‘Vild med Dans’-stjerne til nytomkendte.dk ved premieren på ’Gran Turismo’ i CinemaxX København.

Heppe foran tv

– I år må jeg sidde på sofaen sammen med Felix (sønnen, red.), nyde kollegaerne og heppe foran tv, sagde han, der samtidig er bevidst om, at det er en del af gamet.

Har sagt nej til alt andet

Men alligevel har det været svært for Michael Olesen.

– Når vi skal lave ’Vild med Dans’ skal vi jo normalt sætte fire måneder af til det.

– Det betyder, at kalenderen skal ryddes, og det har jeg så gjort de seneste 15 sæsoner og i år, sagde Michael Olesen, der dermed har takket nej til andre tilbud.

Kigger forbi som gæst

– Men når en dør lukker, åbner der sig forhåbentlige nogle nye. Jeg er i hvert fald åben, lød det fra Michael Olesen, der dog regner med at kigge forbi dansestudiet som gæst.

– Hvis jeg får en invitation, skal jeg da helt sikkert ind og heppe, sagde han.

 

Michael Olesen havde ryddet kalenderen for ’Vild med Dans’, så nu skal han finde på noget nyt at give sig til. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen