– Jeg er en dårlig taber

Sommerens højdepunkt for Mads Steffensen var, da han spillede fodbold med en EM-legende fra ’92. Og så kan han fejre 20-års jubilæum i det han kalder dilemma-branchen

af | aug 30, 2023 | Kendte, mads steffensen

Mads Steffensen elsker fodbold, og det var for ham noget ganske særligt, da han i juli deltog i en showkamp med den tidligere Brøndby-spiller og EM-legende, Kim Vilfort på Vejby stadion i Nordsjælland.

– Selvom jeg er stor FCK-fan, så har det været et af sommerens højdepunkter, fortalte han til nytomkendte.dk ved pressemødet for Kanal 5-quizzen ’Alle Mod Alle’ i Tivoli.

Anerkender en legende

– Jeg kan godt anerkende en legende, og jeg havde det sådan, at nu har Vilfort og jeg midtbanen, og så skal det nok gå, lo den 53-årige ’Mads og A-Holdet’-vært, der vandt med sit hold Rågeleje FF over Kikhavn BK.

– Jeg er en dårlig taber, men også en dårlig vinder, fordi jeg godt kan lide at hovere, når det sker, erkendte han.

 Er i en proces

Mads Steffensen er i gang med at styrke formkurven, fordi han i den kommende tid skal tone frem foran seerne som tv-vært.

– Faktisk er jeg i en proces, hvor jeg får trænet en masse. Vægten skal holdes nede, når jeg skal lave fjernsyn, men det går okay, lød det fra værten, der her i september kan fejre 20-års jubilæum.

– Selvom jeg har skiftet kanal, platform og format, så er det alligevel to årtier i dilemma-branchen, afslørede han om opstarten med ’Mads og Monopolet’ på DR.

Mads Steffensen er lige nu i en proces, hvor han styrker formkurven, fordi han hen over efteråret toner meget frem på tv-skærmen ved siden af ’Mads og A-Holdet’ på Podimo. (Foto: Kenth G. Madsen)

Se andre indlæg

Det skal der ske nu

Det skal der ske nu

Efter en flot sejr i ’X Factor’ er Helene Frank snart tilbage i skole-hverdagen